Dapatkan 30 Design Web Template & Pelajari Teknik Asas Membina Website Pro

Dengan Design Web Template Rahsia jana Pendapatan RM5000 keatas dengannya.

Setiap bulan sentiasa ada kemasukan
walaupun secara online sahaja!

Mesti anda dah lama hadapi masalah ini

Memperkenalkan

Belajar cara membuat website yang betul dengan design web template untuk perniagaan dan produk anda meroket. Boleh juga service buat website untuk kenalan anda walaupun anda NEWBIE !

AMPOWER MASTERY WEB COURSE

Ini Step By Step Hasilkan 4-5 angka
dengan design web ini

6 MODUL

SESI 01 - MASTERY WEBSITE

Nilai sebenar RM799

4 MODUL

SESI 02 - STRATEGY WEBSITE

Nilai sebenar RM499

Yang Bestnya

Anda boleh menyimpan semua tutorial yang diberikan untuk rujukan anda sampai bila-bila.

Anda akan mendapat support sepenuhnya untuk memastikan anda benar-benar mampu membina website & buat sales dengannya.

Lepas Pembelian, Terus Dapat Ini

1

30 DESIGN WEB TEMPLATE (RM399)

30 Design Web Template yang boleh diedit, diubah dan dijual sebagai service website dengan nilai yang tinggi

2

MODUL 1 - EDIT DESIGN WEB PRO (RM400)

Teknik edit yang betul dan cepat tapi tidak memeningkan kepala. Mudah difahami. Pelajari apa yang perlu sahaja

3

MODUL 2 - STRATEGI BUAT SALES (RM499)

Teknik yang penting untuk menaikkan rangking di google dan step  buat sales website yang betul 

Total harga kelas diatas ini bernilai RM799 + eBook RM499

Kalau nak di ikutkan kelas ini, dan anda belajar terus dapat apply, bukan mudah untuk hasilkan modul yang mudah faham. Total jer hampir 1.5K dah.. Nak Coaching website kat luar minimum RM5K tau..Bantuan lepas jualan lagi jika ada masalah. Kami beri percuma. Nak pastikan anda boleh terus boleh buat webiste dan mula buat sales.

PROMOSI
Kesemua MODUL diatas..

RM350 (Jimat RM948)

Untuk yang terawal..saya beri offer lagi

Hanya RM150
Hanya RM150

Akan tetapi, nak bantu untuk semua mampu milik.. Saya nak bagi diskaun lagi tapi kena dapatkan sekarang juga.. Sebab Diskaun ni, tutup bila bila jer.. Terus daftar sekarang, dapatkan harga offer sekarang.. Tak rugi pun, sebab saya bagi ni Siap sekali, eBook bernilai RM350 tu boleh terus buat sales dengan website..

DISKAUN RM81 TERPANTAS
RM69 jerr !

Offer RM69 ini ditutup pada bila bila masa.

RM69

RM69

Terhad! Selepas tutup Offer ini.. Harga akan naik pada bila bila masa..

MASTERY WEBSITE COURSE

RM 69

RM 150

Nilai sebenar RM799

Nilai sebenar RM499

Tengok hasil setting yang diajar akan menjadikan ranking website anda teratas berasaskan keyword anda dan ia adalah PERCUMA !

10 Modul Step By step

Teknik yang mudah difahami, dan straight to the point. Terus boleh buat sales selepas itu.

Support Whatsapp

Anda akan diberi bantuan sehingga berjaya. Kami akan sediakan berbagai platform untuk mudahkan anda.

Harga Berpatutan

Ikutkan course ini berharga RM3500, termasuk dalam pakej, Tapi anda dapat miliki Rakaman & Modul tanpa cas tambahan. Rebut sebelum harga naik

Sebenarnya Amat berbaloi mendapatkan produk ini sebab..

________________________

Kesemua Yang Anda Dapat Ini Sebenarnya Tidak Ternilai Kerana Ia Adalah Hasil Pengalaman Kami Selama 15 Tahun Didedahkan Untuk Membantu Anda Pula Jana Pendapatan

___________________

Saya yakin, dapatkan pakej ini amat berbaloi, dan sebagai jalan terbaik pada masa akan datang, disamping boleh jadikan Panduan, boleh guna untuk buat jualan di website kembali !

___________________

Dapatkan Sekarang, harga akan dinaikkan pada bila-bila masa...